Life is not a competition, we are all walking our own path. What comes to you comes to you for a reason.

Lige præcis disse ord dukkede op i mine tanker, hver gang jeg tænkte, at nu må jeg også få skrevet noget på min side. Men jeg har haft fokus et helt andet sted, og havde ikke rigtig energi til at skrive.
Jeg har gået og summet meget over jul og nytår, det er som om at jeg har fået ryddet op i mit hjerte, nogle ting skulle der gives slip på og heales, så der kan blive plads til noget nyt. Nu er jeg klar til nye tider og velkommer det nye i mit liv, hvad det end er.

Livet er ikke en konkurrence, du behøver ikke være noget du ikke er, eller gøre noget du ikke kan stå inde for, eller har ikke har lyst til for at opnå anerkendelse.
De personer du møder, kommer til dig, fordi de har noget du skal lære, eller personen kommer til dig, fordi du har lige præcist det personen har brug for. Du går din egen vej, og den vej er der ingen andre der går, det vil sige, at der ingen andre end dig der vil opleve eller lære lige præcist det du oplever. Vi kommer nok til at lære det samme, men på hver vores måde.
Der er ingen grund til misundelse eller jalousi, fordi du skal ikke være, og er ikke lige som alle andre, og omvendt. Det kan aldrig lade sig gøre, fordi vi lige præcis går på vores egen vej, med det vi skal dele og lære.

Energier mødes og opstår af en grund og den energi, er noget vi kan lære noget af. Fx, er der ikke energi til at skrive noget, så er energien ikke til det, og jeg har brug for at bruge min energi et andet sted. Det kan fx være, at jeg skal lære noget, en af livets mange små opgaver, som jeg så kan dele videre når jeg er klar. Men vi har stadig et valg til, hvad vi vil give energi og fokusere på. Men hvis det ikke er noget der gør dig glad, men tværtimod gør dig trist til mode, så er det helt sikkert det forkerte sted du bruger din energi.
Når man først begynder at forcerer noget, så er det ikke autentisk, det kommer ikke fra hjertet. Man kan jo heller ikke tvinge en blomst til at springe ud.

Jeg vil gerne være en do’er, men det jeg bare slet ikke lige nu, det er også ok. Men jeg kan blive en do’er, når energien er til det, jeg skal bare være tålmodig og give plads.
At flyde med og mærke efter, er en svær øvelse. Vi skal lære at flyde med og ikke kæmpe imod.

At følge sit hjerte, er meget svært, det kræver øvelse. Men når jeg så kan arbejde ud fra hjertet og følge mit hjerte, bliver jeg autentisk.
Når du er autentisk, føler du glæde, kærlighed og lykke, fordi lige netop der, er du dig selv tro. Det er lige præcis her du ikke har behov for konkurrence, du vil helt naturligt tiltrække det du skal tiltrække, da du er i din egen energi.
Dog er jeg nødt til at dele ud af min visdom og fortælle om det jeg kan, for at få min drøm/praksis til at flyde.

Det var lige lidt tanker for nu, håber i kan bruge det til noget.

Sjovt nok, da jeg skulle finde billeder til mit skriv, fandt jeg frem til, at der helt sikkert var andre der er kommet til den samme konklusion, bare på deres egen måde.

Lys og kærlighed
Louise