En indre tur i naturen

Når du går tur ude i naturen, er det nemmere at komme i kontakt med dig selv og mærke dig selv. Naturen kan hjælpe dig til at finde din indre ro og balance. Ved at bruge dine sanser, befinde dig i elementerne, bevæge dig og få jordforbindelse kommer du helt automatisk ned i kroppen. Når du kommer ned i kroppen, mærker du hvad der egentlig rører sig inde i dig, du får sluppet tankemylderet og det mentale kaos. Det er her du mærker dig selv, finder en indre ro og dig selv.

Jeg bruger meget naturen, især når jeg føler mig lettere frustreret eller bekymret, når jeg mangler jordforbindelse, når jeg søger klarhed over noget, når jeg har brug for at tømme hovedet, eller når jeg har brug for ny inspiration og finde nye ideer. Samt bruger jeg også naturen/gåturen til, at finde frem til hvad det er, der rører sig inde i mig, hvad det er jeg skal have fokus på, eller arbejde med. Jeg bruger de redskaber jeg har lært igennem mine terapeutuddannelser, det ender altid med at jeg kommer jeg hjem med et smil, en lethed og en større klarhed. Derfor vil jeg rigtig gerne hjælpe og inspirere andre til samme.

Der er mange gode ting ved at gå en tur i naturen:

 1. Du kommer ned i kroppen og mærker dig selv.
 2. Du finder ud af hvad der rører sig inde i dig, du får kigget på det der rør sig i dig
 3. Du kan få bearbejdet det der er svært, følelsesmæssigt eller mentalt.
 4. Du kan finde ro og balance
 5. Du kan tømme hovedet for bekymringer
 6. Du får motion
 7. Det er en healing i sig selv
 8. Du kommer bedre i kontakt med dig selv
 9. Du kan nemmere finde de svar du søger
 10. Det skaber en indre klarhed
 11. Du får en mental pause, fra tankemylder, bekymringer og indre kaos.
 12. Du kan lindre din angst og frygt
 13. Du får brugt dine sanser

Ved en gåtur i naturen, vil jeg guide og vejlede dig igennem det, der rører sig inde i dig, det du har brug for at finde svar på, eller det som er svært. Jeg vil slutte sessionen af med en healing, alt efter behov, samt trække et tarotkort.

En gåtur kan indeholde:

Samtaleterapi, åndedrætsøvelser, sanseøvelser, meditationer, groundinsgøvelser, healing, spirituel vejledning/rådgivning, tarotkort, clairvoyance, coaching. Her vil jeg mærke efter, hvad der er brug for, hos lige præcis dig. Jeg vil ligeledes medbringe vand eller the og et lille tæppe.

Hvor forgår det:

I Ishøj, der er mange smukke naturområder. Hareskoven er også meget oplagt. Måske har du et sted, som du gerne vil bruge og vise frem, det tænker jeg vi kan aftale indbyrdes.

Pris: 730 kr.

Varighed: 1½ time

Kontakt mig Her