Hvad er Den Indre Glød Session

I løbet af vores liv har vi ubevidst skabt en masse overbevisninger, mønstre og forsvarsmekanismer, som lægger sig lag på lag, for beskytte vores hjerte og os selv. Vi kan have skabt så mange lag, at det kan være svært, at komme helt ind til sin kerne og mærke sig selv, det kan være ret selvskadende, uden vi selv er klar over det. Men det har været en nødvendighed, for at overleve i svære situationer. Disse lag skaber blokeringer i dit system, som stopper dig for at udleve din indre sandhed og finde din indre glød.

Overbevisninger kan være både tillært eller dem du får “puttet” ned over hovedet lige fra barnsben, såsom jeg er ikke god nok, det jeg ikke finde ud af, pas nu på du kommer bare til skade, eller du skal arbejde hårdt for at nyde.

Mønstrene kan være nogle vi har arvet fra vores forældre og ligeledes tillært, såsom at vi skubber andre væk uden at vi egentlig er klar over det, fordi vi er bange for at blive såret, at vi altid prøver at passe ind, at vi prøver at være en anden, end den vi i virkeligheden er, etc.

Den Indre Glød  Session er en kombination af healing og spirituel psykoterapi, de begge undstøtter hinanden rigtig godt.

Med Den Indre Glød Sessioner kan du opnå dybe indsigter,  finde din indre sandhed, samt lære at stå stærkere i dig selv. Du vil øge dit selvværd, din selvtillid. Du vil lære dig selv meget bedre at kende, blive bedre til at lytte til dig selv og mærke dig selv.

Du vil lære at tage ansvar og lederskab for dit eget liv, finde dine mål i livet og din indre glød. Du vil skabe nye hensigtsmæssige livsmønstre, samt frigøre energi til din personlige udvikling og succes, både på det indre og ydre plan.

Den indre Glød session, er en form for følelsesmæssig oprydning. Ved hjælp af spirituel psykoterapi og samarbejde fjerner vi alle de overbevisninger og mønstre, som ikke tjener dig mere, dem som begrænser dig i at leve dit fulde potentiale og det liv du ønsker.

En session varer ca. 1½ time.

Forløb

En session er aldrig nok, der åbner du kun lige op for godteposen. Jeg anbefaler et forløb, hvis du vil ændre dit perspektiv på dit liv.

Et forløb strækker sig over 5-7 gange af 1½ times. Derudover skal du sørge for, at sætte lidt tid af til eventuelle lektier, det kan være dagligt.

Vær opmærksom på, at disse 5 dage tager fat i din inderste kerne, det kan være meget følelsesladet. Jeg anbefaler derfor, at du har planlagt tid og plads til dig selv lige efter du har været til sjæleterapi.

Kontakt mig Her