Hvad er Den Indre Glød og hvad betyder den indre glød for dig.

Ud over at den, Den Indre Glød, er mit virke, hvor jeg som spirituel psykoterapeut og healer, stiller mig til rådighed for, at hjælpe, støtte og vejlede andre med, at finde deres indre glød.

Men hvad betyder, den indre glød, egentlig.

Den indre glød kan betyde rigtig mange ting, alt afhængig af hvem man er.

Den indre glød er for mig, meget værdifuld, den er en dyb tilstand, den er liv, den er kærlighed, den er ærlighed, den er åbner hjertet, den er tilfredshed, den er tilstedeværelse, den er nærvær, den er tillid, den er bevidsthed, den er lys, den er lykke, den er styrke og den er sandhed.

Den indre glød får mig til at, stråle, den får mig til at stå i mit eget lys, være autentisk og være mig selv tro og ikke mindst hæve mine egne vibrationer, samt stå i min egen energi. Den indre glød, åbner mit hjerte, så jeg kan mærke kærligheden og lære mig selv at kende og elske mig selv

Jo mere man står i sit eget lys, jo mere man er sit hjerte nær og sig selv sand, jo mere stråler man, og der kommer den indre glød, man bliver smuk, indefra og ud.

Jeg fik det her navn, ”Den Indre Glød”, til mit virke, igennem en meditation, på det tidspunkt var jeg ikke 100% sikker på, hvad det egentlig handlede om, men jeg vidste i hvert fald, at det skulle handle om noget med, den indre glød, det stod ikke helt klart for mig, hvad den indre glød betød for mig dengang. Jeg har gået fra selvkærlighed, selvomsorg, til find din indre styrke og stå stærkt i dig selv, samt find din indre sandhed, alt sammen afspejler de processor jeg selv har været igennem.

Den indre glød er det hele og det hele er kærlighed.

Jeg har arbejdet rigtig mange år med, at finde min indre glød. Jeg har endelig fundet den, jeg har fundet roen, glæden, lykken og fået åbnet mit hjerte endnu mere. Jeg har fundet min kærlighed til mig selv, jeg har fundet mit lys. Der vil altid være noget nyt at lære og det vil jeg fortsætte med, jeg elsker selvudvikling.

Jeg har fået så mange redskaber med mig i alle de alternative uddannelser jeg har taget på min vej, de her redskaber vil jeg rigtig gerne dele og give videre.

Jeg vil elske at hjælpe DIG, med at finde DIN indre glød, så du kan stråle indefra med dit eget lys og være den person du er sat her på jorden for at være, nemlig at være DIG.

Hvad den indre glød betyder for dig, er dit og unikt.

Hvad kunne evt. stå i vejen for, at du kan finde din indre glød, hvad betyder den indre glød for dig, hvad handler din indre glød om, og hvordan kan du komme tættere på din indre glød.