We don’t attract what we want we attract what we are. ~ Wayne Dyer.

Det er en mega provokerende sætning, men det er sådan det er, groft sagt.

Det hele kommer indefra, dem vi er tiltrukket af, har altid en lektion med sig, som vi skal lære. Se det som en gave.

Jeg har i mange år været bevidst om, at dem jeg møder på min vej og dem jeg bliver tiltrukket af, altid har en lektie med sig, de har noget som jeg har brug for, at lære, så jeg kan komme mere hjem til mig selv og huske hvem jeg er. Det kan også være omvendt. Det er noget jeg altid tænker over, når jeg møder et nyt menneske, hvad kan jeg lære af denne person, eller hvad er det jeg kan lære dem.
I min verden er der ikke noget der er tilfældigt, der er en mening med det hele, men det er ikke altid lige nemt, at få øje på.

I mit tidligere forhold lærte jeg virkelig, at passe på mig selv, jeg lærte at respektere mig selv og mine behov. Jeg lærte at sige fra og stå stærkere i mig selv. Jeg troede, at det var noget nyt jeg skulle lære, at det ikke var noget jeg udsatte mig selv for, men blev udsat for. Men efterhånden, som jeg har fået det integreret, er det gået op for mig, at det rent faktisk, er noget jeg har udsat mig selv for.

Jeg fik en erkendelse på et dybere plan af, at det jeg udsætter mig selv for i et forhold, er noget der kommer indefra. Dem jeg møder på min vej, er en refleksion af, hvordan jeg behandler mig selv.
Vi har rigtig mange skyggesider og indre børn, som vi ikke selv er bevidste om, men det spejler de mennesker, som vi har tæt på, de er alle sammen vores læremestre.

Kort og godt er der intet ondt i dem vi møder, det er som om der er lavet en sjælskontrakt på et tidspunkt, om de ting vi skal lære hinanden.
Jeg gav altid den andre skylden for, at få mig til at føle mig uønsket, uinteressant, uforstået, og ikke respekteret, jeg så altid dem som værende den uretfærdige, den respektløse, at det var dem som var noget galt med.
Men så gik det virkelig op for mig og jeg blev bevidst om, at det var jo egentlig sådan jeg behandlede mig selv og tænkte om mig selv. Det var jo mig, som ikke helt forstod mig selv, eller ikke respekterede mig selv og følte mig uinteressant.
Alle de følelser, er nogle indre børn i mig, nogle skyggesider, nogle dele af mig, som har brug for min opmærksomhed og kærlighed.

Jeg er i gang med en lang proces, hvor jeg lærer at omfavne hele mig, give mine indre børn og skyggesider, kærlighed og opmærksomhed. Det handler ikke kun om, at se det de lyse sider, de mørke sider skal ligeså vel omfavnes og integreres.
Livet handler virkelig om, at lære sig selv at kende, så du kan skabe det liv du ønsker.
Jeg er så taknemmelig for denne gave, den gjorde ondt at indse, men nu ved jeg, hvad jeg skal være opmærksom på og integrere.

Det som bliver trigget i mig af en anden, skal jeg vende indad og kigge på, hvorfor trigger det mig, hvad er det for en side jeg ikke er opmærksom på, hvad er det for et indre barn der skal have kærlighed, og hvad er det i virkeligheden, for en gave der ligger her.

Der er altid noget nyt at lære, men der er også nogle gamle mønstre inde i os, der skal opdages og ændres til det bedre, og om man vil det eller ej, vil de mønstre blive ved med at være der, indtil vi har lært af det. Når vi har lært det, kan vi komme mere hjem til os selv, stå stærkere, samt få det liv vi ønsker at leve, det liv vi er sat på jorden for at leve, nemlig at være DIG.

Hvad er det for et mønster, der går igen i dine forhold, og hvad er det som trigger dig?

Kunne du tænke dig, at opdage dine indre børn og skyggesider, som ikke bliver set eller omfavnet, samt ændre de mønstre der gentager sig i dine forhold. Og ikke mindst ændre det du er tiltrukket af, eller tiltrækker.

Er det noget du kunne være interesseret i, at gå dybden med, så skriv gerne.