Wauw det er en vild tid vi lever i nu ✨❤💫Energierne er så intense, og det går bare stærkt 💫🙏 

Jeg har været på den vildeste, hårde og smukke rejse de sidste 3 uger.
Det hele er bare gået op i en højere enhed, det er så vildt. Jeg har opnået så mange indsigter og gået igennem en spirituel udvikling, på mange planer 🦋🙏
Det er en sårbar deling, men jeg vil rigtig gerne dele den med jer, både for min egen skyld og jeres, måske kan nogen spejle sig lidt det og bruge det til selvhealing ❤🙏
Det hele startede med, at jeg d. 4 okt. fik et brev fra familieretshuset om, at nu var min tidsfrist ved at udløbe for at søge om et nyt navn, jeg havde sat det i bero engang i juni måned. Det tog jeg som et tegn om, at nu skulle det være 💫
Jeg havde fået mit nye navn fra min numerolog, men jeg kunne ikke rigtigt forene mig med det, det føltes ikke rigtigt på daværende tidspunkt, der var lige en proces jeg skulle igennem først. Men jeg kiggede på navnet igen og fandt en ro og harmoni med det, der var noget som var faldet på plads i mig nu. Jeg manglede bare lige at finde et godt efternavn, som jeg kunne forene mig med inden 10 dage.
Jeg fik sendt mit navn af sted og åbnede op for energien, lige inden deadline d.14 oktober 🌱
I dag d. 24 oktober 2022 er mit navn nu blevet godkendt, jeg havde slet ikke regnet med at det gik så stærkt, jeg kan næsten ikke være i mig selv, det er en vild følelse at stå med ✨😀🤩
Fra i dag af hedder jeg,
Luiselunaa Estel Zophirah Marhart ❤😍
Apropos nyt navn 💫
Den 12 oktober fik jeg en mail af Havanna Luma vedr. et 11 dages forløb, som havde starte den 10. oktober ved 10.10 portalen. En indre proces som gik ud på, at sjælen skulle hjælpe med at udligne og balancere de dybeste og sværeste traumer og blokeringer, og på den måde bygge et helt nyt stærkt, stabilt og balanceret fundament, som åbnede muligheden for, at resten af livet kunne blive væsentligt bedre.
Jeg skal da lige love for at det også satte nogle ting i gang. Der blev ryddet op i gamle overbevisninger, traumer og blokeringer, dem kommer jeg ind på senere.
Apropos nyt fundament 💫
Næsten på samme tid, fik jeg af vide at jeg skulle flytte, da taget her hvor jeg bor skulle laves akut, og vi ikke kunne bo her samtidig, det ville mindst ta’ 3 uger. Jeg kunne slet ikke overskue, at jeg skulle flytte, det var virkelig en hård situation at stå i.
Så var jeg eller i gang. Her stod jeg og havde søgt om nyt navn, jeg havde snart ikke noget tag over hovedet og jeg skulle til at skabe mig selv et nyt fundament, både fysisk og psykisk.
Jeg dykkede helt ned i dybet og har været på den vildeste følelsesmæssige rutsjetur.
Jeg prøver at beskrive det i kronologisk rækkefølge det bliver nok lidt langt, men hold da op en rejse 🙏😍
Dagen efter jeg havde fået af vide at jeg skulle flytte, får jeg af vide at nu var det ikke nødvendigt alligevel, fordi vi kunne lave en nødløsning. Det lettede lidt men, jeg ville alligevel gerne flytte og finde mit eget, da jeg lejer et værelse hos min veninde og har stort behov for mit eget sted. Nu havde jeg jo åbnet op for den energi 💫
Jeg gik i gang med forløbet hos Havanna d.14. Det var begyndelsen på begyndelsen, det var lige præcis de ord hun sagde, og det kan man vidst roligt sige at det var for mit vedkommende, det ræsonnerede så dybt i mig, nyt navn ny bolig og nye veje. Jeg kunne mærke, at det her var vigtigt for mig og det var noget jeg bare skulle gennemføre ❤💫🙏
Et par dage efter fik jeg igen af vide, at jeg skulle flytte, fordi den nødløsning ikke var særlig holdbar og det var bedst, at få lavet taget med det samme. Så igen ud med antennerne og ringe rundt til samtlige mennesker. Mange ville hjælpe med et værelse som jeg kunne bo i midlertidigt, men jeg havde svært ved at overskue situationen, mit problem var økonomien, og der var ingen der ville eller kunne hjælpe mig økonomisk, i hvert fald ikke af de nærmeste eller banken.
D.16. oktober kom mit første store gennembrud på mit forløb hos Havanna ✨Jeg fik øje på et stort traume der havde ligget og gemt sig dybt i mig. Jeg fik en klar besked ude fra om, at jeg ikke kunne finde ud af at tage mig at mig selv. Det rørte mig dybt, fordi det var noget jeg havde fået af vide igennem største delen af min ungdom Det gik op for mig, at den overbevisning havde jeg taget på mig, den var blevet til en del af mig. Jeg gik og bildte mig selv ind, at jeg ikke kunne finde ud af, at tage mig af mig selv.
Deraf dukkede endnu et dybtliggende traume op, en eksistentielle følelse af, at jeg ikke følte mig værdig og var bange for at tage min plads i denne verden, simpelthen fordi jeg ikke kunne finde ud af at tage mig af mig selv.
I mens jeg blev stående i disse indsigter og følelser, som jeg nu havde lært at jeg skulle ☺, kom endnu et traume op til overfladen om, at jeg ikke følte mig god nok, det var også en eksistentiel følelse som jeg havde arbejdet med i så mange år, men nu stod den bare klart og tydeligt og det hele hang jo sammen på en og samme måde, og nu kendte jeg til roden af det hele 🌱🦋
Jeg var helt overvældet og grædefærdig og måtte tage til havet, for dykke ned i disse følelser, det er der jeg tager hen, når noget er svært at være i og mærke.
Jeg fik snakket med mit indre barn som havde disse følelser, hun var ikke klar over, at jeg faktisk var blevet voksen, og at jeg faktisk godt kunne finde ud af, at tage mig af mig selv ❤🙏
Det gik yderligere op for mig, at jeg havde levet i en offerrrolle største delen af mit liv, fordi jeg ikke følte mig værdig til at leve et godt liv med glæde og accept, jeg levede et liv med fordømmelse.
Den dag var hård, men også mega smuk, jeg fik så mange indsigter og åbenbaringer bare på en dag. 💫🦋❤
Dagen efter på forløbet hos Havanna, blev det hele forløst og befriet. I hendes kanalisering sagde hun de magisk ord, DU ER FRI. Det sagde hun flere gange og det gik så dybt, jeg fik kuldegysninger og tårerne trillede ned af kinderne i følelse af forløsning, befrielse glæde og lethed. En dyb healing var sat i gang. Sidder også nu og får lidt våde øjne ❤
Wauw sikke en forløsning jeg havde den dag, det var vildt. Jeg følte mig som et helt nyt menneske dagen efter 🦋
Et par dage efter fik jeg igen af vide, at jeg ikke skulle flytte alligevel. Nu havde vi fået en ny vurdering af nogle andre tømre, og taget kunne laves på en uge og det var ikke nødvendigt at flytte 😀
Det var ligesom om, at nu havde jeg besluttet mig for, at nu var jeg værdig til at tage min plads her i verden, så nu kunne jeg også blive boende.
Samtidig med har jeg fået tilbudt et fast vikariat som akutsygeplejerske i Tårnby kommune, som også passer med, at jeg stadig kan drive mit eget virke ved siden af. Bum bum, universet har talt 💫❤🙏
Et par dage efter fik jeg et lille fif om, at der stod et kæmpe stort egetræ ude i Hareskoven og det måtte jeg ud og se. Jeg tog ud i skoven og mødte det smukkeste egetræ med den vildeste energi, her stod jeg længe og krammede det fineste træ 🌳Normalt er det ikke noget jeg gør alene, altså krammer træer. Det kan jeg godt hvis jeg følges med andre, fordi så er det ikke helt så akavet, hvis nogen kommer forbi, men her var jeg fuldstændig ligeglad. Det siger meget om min proces og min følelse af værdighed i hvert fald for mig.
Men det var som om, at det ikke kun var det jeg skulle. Normalt når jeg går i skoven så taler skoven til mig, jeg beder altid om, at få vist det jeg har brug for at vide lige nu. Jeg vælger at gå en tur videre ind i skoven og lader mit hjerte guide mig, jeg støder på et træ der er væltet og grebet højt oppe i kronen af et andet træ. Det var en klar besked til mig om, at jeg bare skal lade mig falde, jeg bliver altid grebet. Det var så rørende, smukt og tillidsfuldt ❤🌳🙏
I lørdags d.22 okt. deltog jeg i en heldags ceremoniel workshop, Wild womens voice. Hvor vi skulle skabe kontakt til vores stemme fra det dybeste og mest powerfulde og autentiske sted i os selv, dine rødder og din feminine urkraft ❤🌸🙏
Det var intens og smukt og hårdt. Jeg fik jeg nogle flere brikker på plads vedr. at tage min plads i livet. Jeg fik brugt min stemmes kraft og kom i dyb kontakt med min feminine urkraft, samt forløst nogle dybe følelser af vrede.
Jeg fik beskeden, at jeg skal bruge min stemme noget mere og den faktisk ikke er så slem, som jeg har bildt mig selv ind og fået af vide ude fra.
Jeg fik ligeledes af vide, at jeg skal lægge fortiden bag mig og opleve verden på en ny og nysgerrig måde 🦋🌱🙏
Det hele går bare så meget op i en højere enhed, den ene proces hører sammen med den anden og omvendt. Det har været en vild rejse, proces og genfødsel og den er ikke slut endnu. Jeg kan mærke mit nye fundament, og nu er det op til mig at vælge det til og tage det til mig. Jeg er helt nede på kravlestadie, der meget jeg stadig skal lære angående mit nye fundament. Som skrevet jeg skal ud og opleve ting på en ny måde, og mærke min værdighed i at tage min plads i verdenen, som jeg fortjener, samt bruge min stemme og tage mine første åndedrag ❤🦋🙏
Det er så spændende det hele, det bobler ind i mig, jeg er helt overvældet. Nu skal det hele bare lige så stille finde sin plads i mig.
Jeg glæder mig til mit nye eventyr og min videregående rejse 🌱🦋🌸✨🙏❤