Den indre glød session

Den Indre Glød  Session er en kombination af healing og spirituel psykoterapi, de begge undstøtter hinanden rigtig godt

Med Den Indre Glød Sessioner kan du opnå dybe indsigter, finde din indre glød, din indre sandhed, samt lære at stå stærkere i dig selv og dit eget lys. Du vil øge dit selvværd, din selvtillid. Du vil lære dig selv meget bedre at kende, blive bedre til at lytte til dig selv, mærke dig selv og elske dig selv.

Du vil lære at tage ansvar og lederskab for dit eget liv, finde dine mål i livet. Du vil skabe nye hensigtsmæssige livsmønstre, samt frigøre energi til din personlige udvikling og succes, både på det indre og ydre plan.

Den indre Glød session, er en form for følelsesmæssig oprydning. Ved hjælp af spirituel psykoterapi, og healing og samarbejde fjerner vi alle de overbevisninger og mønstre, som ikke tjener dig mere, dem som begrænser dig i at leve dit fulde potentiale og det liv du ønsker, nemlig at være DIG.

En session varer ca. 90 min.

Kontakt mig Her

Hvordan forgår det

Når du kommer til, Den Indre Glød Session, starter vi altid med en samtale, hvor jeg stiller mig ind på dig, og mærker hvor du er henne i dit liv. Jeg har evt. trukket et tarotkort inden du ankommer.
Herefter arbejder vi med, fx dit indre barn, dit højere selv*, familie opstillinger, eller andre øvelser, som kan medvirke til at få forløst de problemstillinger og blokeringer som du kommer med.
Vi slutter altid sessionen af med en chakrahealing, så du kommer i balance inden du går herfra.

Lige siden tidernes morgen, har vi spurgt en ubeslutsom person, ”hvad fortæller dit hjerte dig”. Fordi lige netop derinde finder du dit højere selv, den del af dig, som ved alt om dig, som kender til dit fulde potentiale. Dit højere selv kender, dit hjerte, dit intellekt, dine følelser, din fantasi og din skaberkraft, samt elsker dit højere selv, alt om dig og tilgiver alt om dig. Dit højere selv kender altid svaret, men det kan være svært, at komme i kontakt med sit højere selv og nogle har endda helt mistet kontakten.

I løbet af vores liv har vi ubevidst skabt en masse overbevisninger, mønstre og forsvarsmekanismer, som lægger sig lag på lag, for beskytte vores hjerte og os selv. Vi kan have skabt så mange lag, at det kan være svært, at komme helt ind til sin kerne og mærke sig selv, det kan være ret selvskadende, uden vi selv er klar over det. Men det har været en nødvendighed, for at overleve i svære situationer. Disse lag skaber blokeringer i dit system, som stopper dig for at udleve din indre sandhed og finde din indre glød.

Overbevisninger kan være både tillært, eller nogen du får “puttet” ned over hovedet lige fra barnsben, såsom jeg er ikke god nok, det jeg ikke finde ud af, det har jeg ikke tillid til, jeg tror ikke på mig selv, eller jeg skal arbejde hårdt for at nyde.
Mønstrene kan ligeledes være nogle vi har arvet fra vores forældre eller tillært, såsom at vi skubber andre væk uden at vi egentlig er klar over det, fordi vi er bange for at blive såret eller, at vi altid prøver at passe ind og prøver at være en anden, end den vi i virkeligheden er, etc.

En session varer 90 min.pr.gang. Første møde kan vare længere tid, da der skal indhentes data.

*Fremgangsmåden, hvor på du kommer i kontakt med dit højere selv, forgår på briksen. Her støtter jeg dig i, at komme i en ændret bevidsthedstilstand, hvor det er lettere at få kontakt til det højere selv. Du vil være vågen og bevidst under hele seancen.

Forløb

En session er aldrig nok, der åbner du kun lige op for godteposen. Jeg anbefaler derfor et forløb, hvis du vil ændre dit perspektiv på dit liv.
Et forløb strækker sig over 5-7 gange, 90 min. pr.gang. Derudover skal du sørge for, at sætte lidt tid af til eventuelle lektier, det kan være dagligt.
Vær opmærksom på, at disse dage tager fat i din inderste kerne, det kan være meget følelsesladet og sårbart, jeg anbefaler derfor, at du har planlagt tid og plads til dig selv, lige efter du har været til en session.

Kontakt mig Her