En indre tur i naturen

Jeg har valgt at kalde sessionen, “En indre tur i naturen”,  da det er en invitation til at dykke dybt ned i dig, ude i naturen. En gåtur i naturen, gør det nemmere for dig, at, komme i kontakt med dig selv og mærke dig selv. Naturen giver dig helt automatisk en jordforbindelse, så det gør det nemmere for dig, at komme ned i kroppen og finde din indre ro. Når du kommer ned i kroppen, mærker du, hvad der egentlig rører sig inde i dig, du får sluppet tankemylderet og det mentale kaos. Det er her du mærker dig selv, og hvad der rører sig inde i dig

Der er mange gode ting ved at gå en tur i naturen

  1. Du får jordforbindelse, og skaber en kontakt med dig selv og din krop
  2. Du mærker dig selv, og finder ud af, hvad der rører sig inde i dig.
  3. Du kan få bearbejdet det, der er svært, følelsesmæssigt eller mentalt.
  4. Du kan finde ro og balance
  5. Du får motion
  6. Det er en healing i sig selv
  7. Du skaber en indre klarhed
  8. Du får en mental pause, fra tankemylder, bekymringer og indre kaos
  9. Du får brugt dine sanser

Ved en gåtur i naturen, vil jeg guide og vejlede dig igennem det, der rører sig inde i dig, det du har brug for at finde svar på, eller det som er svært. Jeg vil slutte sessionen af med en healing, alt efter behov, samt trække et tarotkort.

En gåtur kan indeholde

Samtaleterapi, åndedrætøvelser, sanseøvelser, meditationer, grounding-øvelser, healing, spirituel vejledning/rådgivning, tarotkort, clairvoyance, coaching. Her vil jeg mærke efter, hvad der er brug for, lige præcis hos dig. Jeg vil ligeledes medbringe vand og te og et lille tæppe.

Hvor forgår det

Måske har du et sted vi kan mødes, som du gerne vil bruge? Det tænker jeg vi kan aftale indbyrdes.

Jeg bruger meget naturen, især når jeg føler mig lettere frustreret, bekymret, eller når jeg mangler jordforbindelse. Naturen giver mig klarhed, den hjælper mig med at, tømme hovedet, den giver mig ny inspiration og ideer. En gåtur i naturen, får mig ned i gear, på den måde kan jeg mærke, hvad det er, som rører sig inde i mig.  hvad er det jeg skal have fokus på og  arbejde med. Jeg bruger de redskaber jeg har lært igennem mine terapeutuddannelser, det ender altid med at jeg kommer hjem med et smil, en lethed og en større klarhed.

Kontakt mig Her