Healing

“A healer does not heal you. A healer is someone who hold space for you while you awaken your inner healer, so that you may heal yourself. ~Maryam Hasnaa.

Som healer holder jeg et kærligt rum for dig, samt forløser det inde i dig, som kan stå i vejen for, at du kan heale dig selv. Det gør jeg med med den Guddommelige AwareHeart Healingsenergi.

Healing kan lindre fysiske og  psykiske symptomer, samt give dig et energiboost eller forløse noget i dig, som du føler dig fastlåst i. Derudover kan det hjælpe dig med, at give slip på gammel stagneret energi og blive renset i dit system.

Healing understøtter, medicinsk behandling, kiropraktor, fysioterapi, psykologisk behandling, psykoterapi, massage osv.

Kontakt mig Her

Jeg er både Reiki Master og AwareHeart healer.

Jeg foretrækker at bruge den guddommelige AwareHeart healingsenergi til at heale med, da jeg bedst kan lide at arbejde med den energi, den er let og lækker. AwareHeart, betyder, bevidst hjerte, og det er lige præcis det jeg mærker, når jeg healer med denne gudommelige energi. Energien indeholder kristus energien, men den har intet med religion at gøre. Når jeg healer stiller jeg mig selv til side og bruger min krop, som en kanal, for healingsenergien. Healingen går lige derhen, hvor din sjæl ønsker det, jeg mærker ligeledes hvad min klient har behov for og hvad vi skal arbejde med. Derudover kommer der næsten altid beskeder ned til mig, i form af billeder, fornemmelser, eller følelser, som jeg skal give videre til min klient.

Healing er kærlighed og styrke til den enkeltes udviklings proces, det er ikke afgørende, om man tror på healing for at, det har en effekt

Selve behandlingen

Der bliver skabt en rolig atmosfære, hvor klienten føler sig tryg, godt tilpas og afslappet. Under behandlingen ligger klienten på en briks evt. med et tæppe over sig og et klæde over øjnene, samt bliver der spillet afslappende musik. Behandleren lægger sine healende hænder rundt omkring på kroppen, som normalt starter oppe ved hovedet og arbejder sig ned til fødderne, men det kommer an på hvad der er brug for. Efter lidt tid kan klienten komme i en slags trancelignende tilstand, et slags stadie mellem at sove og være vågen, nogle falder helt i søvn og det er helt fint.

En behandling er aldrig nok, da kroppen altid lige skal vænne sig til energien i første behandling, derfor anbefaler jeg 5-7 gange, for at få den rette effekt.

Hvordan føles det

Healingen kan mærkes som kulde, varme og let snurren, prikken, eller bølger af energi igennem kroppen.
Der kan forekomme smerter, hvis energien arbejder mere intenst bestemte steder på kroppen. Der kan ligeledes opstå billeder, undertrykte følelser, og uforløste traumer, som vil blive bearbejdet under healingen. Da det er klientens eget energilegeme der trækker energien, vil healingen komme i det tempo, og som klienten er mentalt parat til.

Healingen kan kombineres med akupressur

Da jeg også er uddannet Thaimassør ligger det helt naturligt til mig, at kombinere healingen med akupressur og let massage. Akupressur – stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne(energibaner) og har positiv indflydelse på kredsløb, organer, immunforsvar m.m. Med let massage og akupressur understøtter jeg healingen og kommer mere i dybden.

Hvor lang tid varer behandlingen

En fuld behandling kan varer 1 times tid, det er med en forudgående samtale.

Efter behandlingen

Da vi alle er forskellige, reagerer vi meget forskelligt på healing. Efter en behandling kan klienten være lidt groggy eller fuld af energi, der kan opstå hovedpine, kvalme eller træthed. Det kan være at nogle symptomer blusser op for en kort stund, eller måske bliver klienten trist eller ked af det. Det betyder blot, at healingen fortsat arbejder i klienten krop. I visse tilfælde, hvis udrensningen er meget mærkbar kan man få influenzasymptomer, eller urolig mave.

Vigtigt at vide

Det er vigtigt, at drikke meget vand bagefter. Vandet er med til at udskille de affaldsstoffer, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen, samt holde gang i systemet.

Healing kan have gode resultater for blandt andet

 • Lindring af forværret respiration
 • Forhøjet blodtrykDårligt kredsløb
 • Astma
 • Eksem
 • Allergi
 • Smerter f.eks. migræne, sportskader, ledsmerter, hovedpine eller tandpine
 • Nakke- og rygproblemer
 • Andre spændinger
 • Maveproblemer
 • Understøtter medicinsk behandling og lindrer bivirkninger
 • Hormon og menstruations problemer
 • Psykiske og emotionelle problemer
 • Lavt energiniveau og nedsat immunforsvar
 • Depressioner, angst og fobier
 • Nedsat balance mellem krop, sind og sjæl
 • Afbalancering af energierne i kroppen.
 • Udrensning af gammel stagneret energi