Fjernhealing

Fjernhealing betyder healing på afstand, det betyder at der er en afstand mellem behandler og klient. Der kan være flere 1000 km i mellem klient og behandler, men det har ingen betydning for selve healingsarbejdet. Det som behandleren healer med, er den guddommelig energi, som eksisterer uden for tid og rum.

Det foregår på den måde, at behandleren sender healing afsted igennem tid og rum, hen til der hvor klienten befinder sig. Behandleren besøger klienten i dette tidsløse rum, spirituelle verden, og skaber en connection, med klienten. Som behandler ser jeg klienten for mit indre blik, samt mærker og fornemmer, hvad klienten har brug for.

Fjernhealing er en meget stærk og intens form for healing, da behandleren ikke er til stede i sin fysisk form. Det vil sige, at den guddommelige healings energi kommer uden om behandleren, som kan fungere lidt som et filter, derfor er healingen stærkere. Ved en fjernehealing skal healingsenergien ikke igennem behandleren først.

Hvordan foregår det

Behandleren skal bruge klienten fulde navn, telefon nr og adresse på det sted klienten befinder sig, så energien bliver sendt det rigtige sted hen. Så bliver der aftalt et tidspunkt hvor klienten kan ligge ned uforstyrret i 20 min, her skal klienten ligge og slappe fuldstændig af.

Efter healingen har behandleren og klienten en telefonisk samtale, her fortælles om evt. budskaber og andet som opstod eller skete under healingen. Alt i alt tager det ca 40 min

Kontakt mig Her