Chakra Fusion

Hvad er Chakra Fusion

SpiritDans har fået nyt navn, nu hedder det Chakra Fusion, da det resonere bedre med det vi laver i workshoppen.

Dengang jeg opdagede, at man kunne heale sig selv og balancerer sine chakraer igennem dansen, fik jeg gåsehud over hele kroppen, jeg vidste straks, at det var det jeg skulle arbejde med og give videre. Jeg har igennem årerne skabt mit lille hjertebarn, SpiritDans (nu med nyt navn), jeg ved mange vil få glæde af det.

Chakra Fusion er en spirituel, intuitiv og ceremoniel workshop, hvor vi skal ud på en indre rejse, vi skal danse og bevæge os hele vejen op igennem vores chakra system.
Med andre ord, det er en chakrahealing i bevægelse, hvor du har mulighed for at få kroppen med i din spirituelle udvikling

Hvordan foregår det

Igennem dans og bevægelse går vi på en indre rejse op igennem vores chakrasystem, vi skaber en kontakt til vores indre, vores krop, sind og sjæl. Vi forbinder os med vores chakraer og mærker hvad der rører sig der. Det kan være, at du vil mærke og opleve en følelse du ikke vidste gemte sig der. Måske får du et billede frem fra dine erindringer, som du havde glemt. Det kan også være, at du bare mærker et rigtig rart flow, eller måske mærker du slet ikke noget. Det kan være noget af en følelsesmæssig rutsjetur, bare giv plads til det der kommer. Alt er som det skal være. Vi skaber et rum sammen, hvor kan føle os frie og trygge.

Jeg guider jer let ind i dansen, men overlader resten til jer, der er ingen koreografi undtagen din intuition og fokus, der er kun dig selv og dit eget flow. Vi danser med lukket øjne eller sænket blik, vi fører vores opmærksomhed indad og skaber en forbindelse med vores indre verden, en verden som består af visioner, fantasi, følelser, intuition og sanser. Vi vil bevæge os til musik, der er specielt udvalgt.

Vi starter workshoppen med en meditation herefter en opvarmning, som skaber flow for energien. Derefter danser vi og går på opdagelse i de 7 chakraer, vi slutter igen af med en grounding. Til sidst deler vi vores oplevelser med hinanden i en cirkel.

Hvis der er ubalance i et chakra, kan det ske at du vil opleve at musikken slet ikke resonerer med dig, måske føler du, at det er svært at bevæge dig til musikken, måske vil du ryge ud at dit flow eller din rytme. Det kan også være at du let bliver distraheret i din dans, at du begynder at tænke på alle mulige andre ting, som du har lavet i løbet af dagen eller som du skal nå. Hvis dette sker, så bare vær med det, observer dine følelser og vær opmærksom på det du oplever.

Du må ikke dømme dig selv, der må gerne være ubalancer. Det er vigtigste er, at du er god ved og blid ved dig selv igennem hele dansen. Bare tag det hele i dit eget tempo, det handler ikke om hvordan det ser ud, det handler om at vende opmærksomheden indad, se hvad der gemmer sig derinde. Det handler om at lytte til din egen krop, og følge det flow der er. Der er intet der er rigtigt eller forkert her, bare giv slip og følg dit flow.