Om mig

Jeg har gået den lange vej for, at hente min power hjem igen, det har taget mig mange år, at finde mine indre styrker og egenskaber.
Jeg har arbejdet med mig selv igennem uttalige (ud)dannelser, spirituelle forløb, workshops og retreats og fået en del livserfaring.

Jeg har fundet min vej og står endnu stærkere i mit eget lys end nogensinde før
Jeg har lært, at finde min power, ro, glæde, lykke, indre styrke og egenskaber.
Jeg har lært, at åbnet mit hjerte og finde min kærlighed til mig selv.
Der vil altid være noget nyt at lære og mig og det vil jeg altid gøre, jeg elsker selvudvikling, jeg elsker at gå den lange vej.

Jeg har fået rigtig mange redskaber, viden og erfaring med mig, og dem vil jeg rigtig gerne dele med dig.
Jeg vil elske, at hjælpe dig med, at hente din power hjem igen, så du kan stå stærkere i dit eget lys og leve det bedre liv som du ønsker, nemlig at være DIG.

Fra Sygeplejerske til Holistisk terapeut og Healer

  • Sygeplejerske, 2010
  • Reiki Master 2011
  • Yoga instruktør, Vinyasa yoga 2013
  • Thaimassør 2013
  • Psykospirituel terapeut og vejleder 2015
  • Yoga instruktør, Hatha Yoga 2016
  • AwareHeart Healer 2019

Sideløbende med mit fuldtidsjob som, sygeplejerske, har jeg (ud)dannet mig til ovenstående, derfor har jeg tilegnet mig titlen holistisk terapeut. Jeg har gennemgået en kæmpe transformation. Jeg er på en fantastisk spirituel rejse og vil være det resten af mit liv. Det er jeg er mig selv og universet evigt taknemmelig for.

Min historie

Jeg har altid været meget sensitiv, men jeg lærte i en tidlig alder, at lægge låg på mine følelser, der var ikke plads til dem i mit liv. Jeg lærte at blokere min forbindelse til mine følelser, det vil sige at jeg også blokerede min kontakt til min krop og mit hjerte. Jeg kunne ikke mærke mig selv, jeg mistede mit selvværd og min selvtillid. Jeg havde ingen ide om hvem jeg var, eller hvor jeg ville hen, det lod jeg dem omkring mig fortælle mig.
I hele min ungdom har jeg været meget selvdestruktiv, uden at være klar over det. Jeg har eksperimenteret en del med euforiserende stoffer, jeg hang jeg ud i de hårde omgangskredse, hvor jeg følte mig anerkendt. Jeg have ingen kontakt til mig selv, og på grund af min opførsel, følte jeg skyld og skam, jeg følte mig uønsket og fundamentalt forkert. Jeg gjorde mig mere og mere usynlig, usynlig blev min bedste ven. Jeg vil ikke gå mere ud i detaljer, men tænker, at jeg har malet et billede for jer.

I 2011 valgte jeg at rejse til Indien og Nepal, i 6 mdr. I Indien, blev jeg ReikiMaster, jeg blev indviet i Reiki, som er den universelle energi, jeg nåede at blive Reikimester på min rejse. Det var som at vågne op fra en dyb søvn, jeg opdagede lige pludselig, alt den kærlighed universet havde til mig og alle andre. Jeg levede på en lyserød sky de første mange dage, jeg blev forelsket i livet og alle omkring mig. Jeg kunne lige pludselig se og mærke energierne, det var  helt fænomenalt fantastisk, at opleve, ikke mindst opdage den magi, der lå i healingen, af både mig selv og de mennesker jeg healede. Det var en helt ny verden jeg befandt mig i, det var som at komme hjem igen.

Da jeg kom hjem fra Indien var jeg mere sulten på livet, jeg havde lavet en del yoga i Indien, jeg havde ligeledes opdaget den magi der lå her, det ville jeg meget gerne gå mere i dybden med, jeg ville selv være yoga instruktør. En god veninde henviste mig til Lago CPH, de havde et yoga teachertraining kursus i vinyasayoga, her kunne jeg få en god deal, betale halvdelen og gøre rent i yogacenteret for resten, oveni yogainstruktør fik jeg også thai/yogamassør uddannelsen.
Det kunne jo ikke være bedre, jeg skabte en stor drøm om, at være fri, rejse rundt og arbejde selvstændigt som, yogainstruktør, healer og thaimassør.

Yogauddannelsen, fik udvidet min nye verden yderligere, jeg kom mere i kontakt med mig selv, men det var svært at balancere mit nye liv med det gamle. Derfor blev jeg henvist af en rigtig god ven, til en dygtig DEVA Vejleder, Jena Wismann, hun hjalp mig med, at komme i balance. Jeg fik pillet nogle lag af, nogle facader, som jeg havde bygget op igennem min opvækst, jeg kom mere frem i mit eget lys. Men det var svært, fordi det skabte en del forvirring med sig, hvem var jeg egentlig nu. Jeg skulle starte helt forfra med, at lære mig selv, at kende og huske hvem jeg var, det var så spændende, jeg både elskede og hadede det. Men kom igennem med en meget større forståelse og selvindsigt, jeg var vokset en del med opgaven følte jeg, jeg var vild med det.

Jeg var meget fascineret over den fremgangsmåde af terapi, som Jena brugte, den tiltalte mig, den var enorm effektiv. Jena tilbød mig at tage uddannelsen hos hende som, Psykospirituel terapeut og DEVA vejleder. Det var 3 vildt fede år hos Jena på, Deva Akademiet, men de var også mega hårde. Jeg opdagede utroligt meget om mig selv, min familie og min opvækst. Jeg kom mere i kontakt med mig selv, jeg fandt så småt hende jeg havde gemt langt væk og glemt. Det var utroligt, at opdage alle de uhensigtsmæssige overbevisninger og gamle mønstre, som jeg gik rundt med, de tjente mig slet ikke på nogen måder, de var i hvert fald udtjent.
Det som jeg lagde specielt meget mærke til var, at jeg havde enormt svært ved, at mærke mig selv, det var svært at mærke, hvordan jeg havde det, samt sætte ord på de følelser jeg gik rundt med, det havde jeg jo aldrig lært. Jeg skulle næsten starte helt forfra med at lære, at mærke mig selv, samt sætte ord på mine følelser, det arbejdede jeg hårdt med. Når man ikke kan mærke sig selv, er man heller ikke i kontakt med sig selv. Jeg var ikke nede i min krop, jeg havde meget lidt jordforbindelse. Jeg har altid været en enorm sensitiv pige, men jeg havde lært, at blokerer kontakten til mine følelser og dermed også min jordforbindelse. Derimod tillærte jeg mig ubevidst, at mærke andres energier, på den måde kunne jeg scanne og forberede mig på energierne omkring mig.
Jeg kan huske, at en fra holdet fortalte mig at, hun så mig hænge i en gren højt oppe i et træ, jeg var bange for at være på jorden. Det gav så god mening, især når jeg kigger tilbage på den ungdom, hvor jeg rendte forvildet rundt, som en hovedløs kylling og jagtede min egen hale. Jeg følte mig uønsket og hang ud de steder, som ikke var gode for mig, fordi jeg ikke kunne mærke mig selv.

Når jeg kigger tilbage kan jeg se, at min sjæl faktisk har været en del på overarbejde for, at holde mig nede på jorden, den sørgede blandt andet for, at jeg elskede at danse, jeg gik til dans i mange år, dansen har været min kæmpe støtte igennem hele livet. Dansen er noget jeg vil give videre. Dengang jeg opdagede, at man kunne heale sig selv, og sine chakraer igennem dansen, ikke mindst mærke sig selv og komme ned i kroppen, fik jeg gåsehud, jeg vidste straks, at det var noget jeg skulle dykke dybere ned i. Både under mine uddannelser og i selvstudier har jeg dykket dybt ned i chakraerne, arbejdet med dem både kropsligt og intuitivt. Jeg har udviklet, SpiritDans, som nu har fået nyt navn, nu hedder det Chakra Fusion, det er mit lille hjertebarn. Chakra Fusion hjælper dig med at komme ned i kroppen og få god kontakt til dig selv ved hjælp af dans og bevægelse.

Jeg fortsatte min rejse med endnu et yoga teachertraining kursus i Hatha yoga i Thailand i 2015. Jeg søgte hele tiden efter det, som jeg ikke vidste jeg manglede. På yogateachertrainer kurset sagde vores lærer, at man ikke skulle undervise, hvis man ikke havde sig selv 100% med, de ord ramte mig dybt. Jeg tænkte meget over de ord, og noget inde i mig sagde, at jeg famlede lidt i blinde og jeg skulle tage den med ro.

Jeg valgte at lægge det hele på hylden i nogle år, og sætte mit fokus på mig selv og mit arbejde som sygeplejerske. Men jeg havde ikke tid til mig selv, mit arbejde fyldte det hele, jeg lukkede stort set af for min kanal og mig selv, og jeg havde hele tiden den lille stemme inde i mig om, at der var andet jeg skulle. Jeg kan huske at jeg følte mig ret lost i den periode. Der gik heller ikke særlig lang tid før jeg blev ramt af stress og en depression, netop fordi jeg ikke mærkede mig selv og gik den vej jeg mærkede jeg skulle, jeg var ikke tro over for mig selv. Jeg blev sygemeldt og så gik det ellers hurtigt med selvudviklingen, nu var der jo kun fokus på mig selv og lige pludselig kunne jeg mærke mig selv igen.

Jeg opsøgte flere terapeuter og clairvoyante, jeg søgte svaret på, hvad jeg skulle og hvorfor. Til sidst kom jeg hos Stine Brandt, hun er lærer på, Den Spirituelle Skole, hende blev jeg også præsenteret for igennem en veninde, som havde øvet sin healing på mig. Jeg mærkede den kraftigste healings energi og blev selv ret sulten på selv at blive indviet i samme energi.

I 2019 blev jeg indviet i den Guddommelige AwareHeart healings energi, den gav mig helt vildt meget styrke, jeg kunne mærke at lyset inde i mig voksede, her tog det hele rigtig fat, jeg landede endnu mere i mig selv og jeg stod stærkere i mig selv en nogensinde før. Jeg fortsatte hos Stine og gik videre med uddannelsen som, spirituel rådgiver, her fik jeg styr på mine evner inden for clairvoyance, klarsyn og afdøde kontakt, de skulle lige ind på de rigtige hylder. Det har altid ligget meget naturligt til mig, at mærke andres energier, og bruge min intuition, jeg skulle bare lære at skille det hele ad.

Jeg er vild med den guddommelige AwareHeart healings energi, den har virkelig sat det hele i perspektiv for mig, den har givet mig en større forståelse for mig selv, samtidig er den fantastisk lækker at arbejde med, det er en bevidst hjerteenergi, som navnet også siger, alle de ting, som ikke var blevet integreret i mig før, blev integreret her. Når jeg ser tilbage på min historie har jeg haft så travlt med, at tage alle mulige uddannelser og vokse, så alt det jeg havde lært, havde faktisk aldrig havde nået at integrere sig i mig. Det giver så meget mening med, at det var svært for mig, at finde ud af, hvad jeg ville, jeg havde jo slet ikke mig selv 100% procent med.

Freja Rosalina Heartfull Vision, som er spirituel businessmentor, hjalp mig med at få de sidste brikker på plads. Hun hjalp mig med at få øje på min genizone, min indre glød, min indre sandhed og styrke, det som gav mening for mig i livet. Det var at hente min power hjem igen, finde min indre styrke, så jeg kunne stå stærkt i mig og mit eget lys. Det er mit livsformål at hjælpe andre til samme. Jeg havde så svært ved at se den, selvom den havde ligget lige foran næsen på mig hele tiden. Den var godt gemt væk bag en masse barrierer, som hun hjalp mig med at belyse. Det er nogle barrierer jeg stadig kæmper med og nok altid vil. Men jeg er bevidst om dem nu og kan arbejde med dem derfra.

Der vil altid være noget nyt at lære og udvikle. Jeg bliver aldrig færdig med at udforske mig selv og universet, jeg elsker selvudvikling og vil altid gå den vej.

Når jeg kigger yderligere tilbage kan jeg se, at alle uddannelserne fandt mig, det var ikke mig der opsøgte uddannelserne, i hvert fald ikke bevidst. Det er der helt klart en mening med.

Jeg føler mig kaldet til at hjælpe andre med, at finde hjem til sig selv, hente deres power hjem igen og finde deres indre styrke og egenskaber, så de kan stå stærkere i dem selv og deres eget lys, det er jo det jeg selv har haft fokus på i hele mit liv.

Jeg har fået de helt rigtige redskaber, viden og erfaring, som jeg rigtig gerne vil dele med dig, derfor vil det glæde mig, at hjælpe DIG med, at finde Din Indre Glød.